Taxi Beemster

De Taxi service van de Beemster

Direct een taxi nodig in de Beemster? Bel ons nu!

Gevestigd in De Rijp
Gunstige tarieven
Taxibusjes beschikbaar
Tot 60% korting!

Taxi Beemster

Taxi nodig in de Beemster? Zoek dan niet verder! Taxi VZ is al jaren een bekend en vertrouwd gezicht in de Beemster en de omliggende dorpen. Bestel een taxi in de Beemster tegen een vooraf afgesproken prijs bij ons. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Taxi Beemster is een betrouwbare en professionele taxi service in de Beemster en omgeving. Heb je bijvoorbeeld een taxi van Middenbeemster naar Schiphol nodig? Of een taxi van Westbeemster naar Schiphol? Wij brengen je graag voor een lage vaste prijs naar jouw gewenste bestemming. Reserveer online jouw taxi tegen de beste prijzen. Direct een taxi nodig? Bel ons op 06 26 44 44 76. Onze taxi’s zijn meestal binnen 15 minuten op locatie.

Taxi Beemster is de ideale keuze als je snel en veilig op jouw plaats van bestemming wilt komen. Onze representatieve en gecertificeerde chauffeurs rijden jou in luxe en comfort tegen concurrerende tarieven. Onze taxi service in de Beemster kun je op elk gewenst tijdstip reserveren.

Waarom Taxi VZ Beemster?

Taxi Beemster vriendelijke chauffeurs

Onze chauffeurs kennen de Beemster en de omliggende dorpen goed waardoor je met een prettig gevoel reist in onze taxi’s.

Taxi Beemster lokaal gevestigd

Wij zijn gevestigd in De Rijp. Hierdoor is er altijd een taxi in de buurt beschikbaar.

Taxi Beemster Schiphol

Een taxi vanuit de Beemster naar Schiphol boek je al vanaf €64!

Taxi Beemster 24/7 Taxi service

Dacht en nacht telefonisch bereikbaar de Beemster en de omliggende dorpen.

Reviews

Taxi VZ
5.0
Based on 17 reviews
powered by Google
Heleen HageHeleen Hage
15:49 06 Aug 22
Redder in nood! We waren met 2 honden gestrand met backpacken ivm afstand en warmte… Binnen 10 min. ter plaatse met een mooi bus en ons naar onze volgende camping gebracht! 👍 Goede chauffeur, vriendelijk en zeer behulpzaam! Als je in deze omgeving een taxi nodig heeft is Taxi VZ Graft De Rijp een aanrader!
Abel DijkstraAbel Dijkstra
09:56 29 Mar 22
Uitstekende taxiservice in Graft- De Rijp. Ik maak al jaren gebruik van hun Schiphol taxi service. Betaalbaar en betrouwbaar. Zeker een aanrader!
EdwardEdward
12:37 28 Mar 22
Betrouwbaar bedrijf en altijd op tijd. 👍🏻👍🏻👍🏻
Molito FegoMolito Fego
23:44 08 Jan 22
Dit taxibedrijf komt altijd keurig op tijd, en ze rijden je veilig naar jouw bestemming toe. Klasse!
Matien PopalMatien Popal
23:40 08 Jan 22
Hele goede taxiservice. Communicatie ging erg vlot en professioneel. Chauffeur was er stipt op tijd en reed netjes. Voor herhaling vatbaar!
Nanni DuijkersNanni Duijkers
06:40 23 Oct 21
Vorige week gebruik gemaakt van de taxi om mijn kinderen en mij ‘s morgens vroeg naar Schiphol te vervoeren. Een paar minuten voor de afgesproken tijd arriveerde de taxi. De koffers waren al ingeladen voordat ik überhaupt m’n jas aangetrokken had. Fantastische service!
Jack PetersonJack Peterson
00:29 07 Aug 21
Super tevreden. Gebruik deze taxi altijd. Zelfs 's nachts word je zonder probleem opgehaald!
L van LL van L
13:48 05 Aug 21
Schone auto, goede prijs, op tijd aanwezig en aardige chauffeur.
Heleen HageHeleen Hage
15:49 06 Aug 22
Redder in nood! We waren met 2 honden gestrand met backpacken ivm afstand en warmte… Binnen 10 min. ter plaatse met een mooi bus en ons naar onze volgende camping gebracht! 👍 Goede chauffeur, vriendelijk en zeer behulpzaam! Als je in deze omgeving een taxi nodig heeft is Taxi VZ Graft De Rijp een aanrader!
Abel DijkstraAbel Dijkstra
09:56 29 Mar 22
Excellent taxi service in Graft- De Rijp. I have been using their Schiphol taxi service for years. Affordable and reliable. Highly recommended!
Abel DijkstraAbel Dijkstra
09:56 29 Mar 22
Uitstekende taxiservice in Graft- De Rijp. Ik maak al jaren gebruik van hun Schiphol taxi service. Betaalbaar en betrouwbaar. Zeker een aanrader!
EdwardEdward
12:37 28 Mar 22
Reliable company and always on time.
js_loader

Hoeveel kost een taxi in de Beemster?

Een taxi hoeft niet duur te zijn. Helemaal niet bij ons. Taxi VZ staat al jaren bekend als een goedkope taxi in de Beemster en omstreken. Onze gecertificeerde chauffeurs halen je graag op tegen concurrerende prijzen. Je kan van ons een hoge service verwachten tegen een lage prijs. Ben je benieuwd wat jouw taxirit zal kosten? Neem direct contact met ons.

TaxiBusje Beemster

Zoek je vervoer voor een (grote) groep? Wij beschikken over meerdere luxe taxibusjes in De Rijp waarmee je veilig en plezierig vervoerd wordt naar je bestemming. Onze taxibusjes zijn 24/7 beschikbaar en rijden vanaf de Beemster naar elk gewenste bestemming in Nederland of het buitenland. Wil je een taxibusje in de Beemster reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het reserveer formulier in. 

Taxi Beemster Schiphol

Vervoer nodig naar Schiphol? Zoek niet verder. Je kan bij ons een taxi vanuit de Beemster naar Schiphol al vanaf €64 boeken! Reserveer jouw taxi naar Schiphol zodat jet met een gerust gevoel jouw vakantie begint. Je kan onze Schipholtaxi service in de beemster 24/7 boeken. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

24/7 Schipholtaxi service

Naar Schiphol vanaf 64 euro!

Taxibusjes beschikbaar

Taxi Middenbeemster 

Heb je een taxi vanuit Middenbeemster nodig? Reserveer een taxi in Middebeemster bij ons. Zo ben je zeker van een lage vaste prijs. Een taxi  in Middenbeemster boek je eenvoudig online of telefonisch via 06 26 44 44 76  

Taxi Westbeemster 

Heb je een taxi vanuit Westbeemster nodig? Reserveer een taxi in Westbeesmter bij ons. Zo ben je zeker van een lage vaste prijs. Een taxi  in Westbeemster boek je eenvoudig online of telefonisch via 06 26 44 44 76  

Diensten

Particulier vervoer Beemster

Wij vervoeren je met onze taxi’s van of naar de Beemster tegen scherpe prijzen. Je kunt onze taxi service gebruiken naar elk gewenste locatie die je wilt. Of je naar Purmerend, een restaurant, een festival of gewoon lekker naar huis gaat. Reserveren doe je online via het reserveer formulier. Uiteraard kan je flinke kortingen voor lange afstand ritten van ons verwachten.

Zakelijk vervoer Beemster

Boek eenvoudig een taxi voor zakelijk vervoer online of via het reserveer formulier. Wij staan 24/7 voor je klaar. Je kan bijvoorbeeld voor in de nacht een taxi naar Schiphol boeken of overdag naar je werk. Rijden op rekening is mogelijk. Jouw zakelijk vervoer in de Beemster bestel je bij taxi VZ. Reserveer nu jouw taxi voor zakelijk vervoer. 

Groepsvervoer Beemster

Zoek je vervoer voor een groep? Zoek dan niet verder. Wij hebben meerdere luxe taxibusjes beschikbaar in de beemster die jou en je vrienden voor een lage prijs naar jullie gewenste bestemming brengen. Wil je bijvoorbeeld met een groep naar een festival? Of heb je een taxibusje voor het vervoer van je bruiloft nodig? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Zorgvervoer De Rijp

Voor het vervoer naar het ziekenhuis in Alkmaar of omgeving ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn al jaren actief in het zorgvervoer en beschikken de juiste vergunningen. Ook voor zittend ziekenvervoer of vervoer naar jouw dagebesteding kun je bij ons terecht. Voor meer informatie neem je contact met ons op. 

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!